..::Wawa Yusoff::..: ..::update blog : mata tgh lebam::..

Monday, October 11, 2010

..::update blog : mata tgh lebam::..

mengantuk nyeh...! bwh mata ni pun da hitam sesangat akibat pemanduan tegar dari terengganu sampai sungai buloh... uwaaaaaa ;(

penat woo..first time tau x drive jauh2 mcm tu.. tetetangah malam plak tu.. aiyooo..tuhan jela yang tau.. mengantuk tahap gaban walaupun da cuci muke and basahkan tengkok semua.. gile r .. drive pkul 6.00 ptg - 2.30 pg maunye x meraban mengantuk mata ni.. adeyh.. tp apepun alhamdulillah semuanya selamat walaupun bwk kereta melelong2 jugak la sbb mengantuk. *ampunkan saya mak*

ok, da abis merepek - kerepek. meh cite bebetul. sebenarnye pg terengganu sbb mengahantar sepupu bertunang.. *apsal la jauh sgt jodoh ko ni izul oii..* tp xpe, tanamkan niat di hati untuk berjalan pasti semangat.. ngeh3 :)

alhamdulilah majlis pertunangan kazen wawa berjalan dgn lancar *gambar nnt letak kemudian, kat camera lagi* tp yg x lancar nye adalah perjalanan sbb kat Kuala Terengganu ade SUARASA. tau x?? alah..event yg mcm Jom Heboh tu..tp ni TV9 punye. ntahla, wa pun xtau. bkn pernah pegi pun.. hehehhe. Jem teruk yg sangat2. dapat spent masa kat Pasar Payang 1 jam ++ je.. boleh la..org kata asal singgah..

bulan 3 kami telah merancang utk pergi lagi memandangkan telah mempunyai "kenalan" di sana.. misi bulan 3 tersebut adalah majlis perkahwinan Izul dan Shopping.. ngeh3



P/S : kepada yg berkenaan, sila ambil perhatian. saya x nak memandu sorang2 lagi ye... *klu syg kenala ikut..heheheh*


wawa x sabar nak tunggu waktu rehat



No comments: