..::Wawa Yusoff::..: ..::nak cakap sikit::..

Monday, October 11, 2010

..::nak cakap sikit::..

Wawa ni bride on budget so x pyhla korang hope yg gempak2 bile bace blog wawa ni ye.. tp insyallah boleh membantu kepada korang yg cut cost mcm aku ni juge... egegegege :p

sebenarnya kalau nak buat hantaran ni korg x perlu la nk kusut2 seolah2 mcm lg 3 hari korg punye majlis unless klu mmg buat keje lst minit laaa..... Bila tibe masanye nnt otomatik korang akan jadi kreatif. Mcm wawa, lagi 3bulan nak majlis wawa da stat godek da hantaran. pd yg pakai bunga segar, jgnla ingat korg xde keje ye. sekurang2nye korang da start la balut polistrene yg buat alas tu (kalau pakai) kalau x pun korang mestila da sediakan reben2 yg nak guna pd harinya nnt.. so xla kelam kabut nak gi beli..

Wawa, alhamdulillah, bertuah sbb ade kakak yg baik hati dan pemurah sedekah buat amal dgn bg brg2 dorg kawen dulu kat wawa.. mcm polistrene, gelas potpuri, ribbon, bakul dan lain - lain... So kalau korang ade kakak, adik or abg yg nak bg brg2 kat korang my advise is... JANGAN SOMBONG... amik je then korang gunekan la idea korang decorate brg tu and make it gempak babas..!!!




No comments: