..::Wawa Yusoff::..: ..::Macaroni Cheese.. Lagi::..

Friday, October 29, 2010

..::Macaroni Cheese.. Lagi::..

frustrated..of coz la.. ingat x yg wawa penah buat entry psl macaroni cheese 2 jemput.. okla, rasenye kali ni sejemput je kot.. sekali lagi mcm nak meroyan je tgk fav food yg dorg serve mcm kedekut gile taik idung masin. ni nak highlight betul - betul.. Kenny Roger's Roaster @ Giant Kota Damansara sgtlah TIDAK BAGUS SERVIS NYE....!!
 hamik kau. *puas hati aku*
tgkla, eh hello korang yg berada di KRR Giant KD..!! aku pegi 2,3 tempay KRR xdela seciput ini hidangannye tau x...!!

okla, memula aritu pegi masa bulan puasa so maybe ade silap ke or org ramai ke, ampun la jugak dorg serve sikit, tp ni wawa pegi time weekdays kot, dinner lagi. adela 3 meja je customer masa tu xkan la nak hidang ciput mcm ni lagik.. confirm kali ni wawa x pegi KRR giant KD. huh..!!





NEXT..!!!!!

ade rasa mcm tgk channel AFC 703 x..?? da jadi blog restaurant2 plak blog ni... ok, kalau sesapa yg perasan kat FB wa ade meroyan psl nak mkn spaghetti meatball.. I dapat ok....!! weeeeeehuuuu  spagheti meatball marinara @ pizza milano One Utama, klu korang perasan wa mmg selalu pegi mkn kat sini.. hey, u all patut try ok. retaurant dia betul2 dekat dgn GSC OU. Warna hijau. food dia.. mmg TERBAEEKKKK...!!

uisshhh..!! Lazat aih..!! banyak gila kot, meatball dia sgt besar dan mcm mkn utk 2 orang. sirius x tipu. tp i mkn sorg jek.

ini pulak Fettucine Seafood.. Terliur sudah ni.. yang putih tu Cream Cheese semata2.. sedap gilez tau x...!!





No comments: