..::Wawa Yusoff::..: ..::first time tido dlm wayang::..

Monday, October 25, 2010

..::first time tido dlm wayang::..

sebab utama tidur


hhurrmmn..wawa bukan penonton cerita melayu yg baik tp x tau ape kena pegi meng'gamble' kan diri nak layan cerita ni.. tgk wayang plak tu..!! Grrrrr...nyesal2

asalnye sebab terpengaruh ngan cerita my sis. dia kata cerita ni kelakar. mmg p'caya jugakla sbb yg first tgk masa raya aritu boleh la buat layan mata. dah plan dah nak gi tgk ngan mak nexwik. but then, ari sabtu aritu mirzal ajak tgk. ikut jela... hurmn, the first 20minit mmg gelak sesangat pastu..... terus layu mata ni sebab lenggok cerita yang x best and ntah ape2. mati la aku kalau pengarah or penerbit dia bace.
 tp  x kisahla. penonton adalah pengkritik yang terbaik.. kaver2..

okla.abis cerita yg x bape nak best ni. move to the next story...


gempak seh cerita ni..!!


ok, entry ni da basi. aritu masa hujung september kot wawa gi tgk cerita ni. ok, ini mmg wawa request kat mirzal utk tgk since iklan dia baru kuar da gedik sgt nak tgk... bila da kuar semakin mengenyam la nak pegi tgk... 

sangat enjoy ok...

memang best sgt cerita ni.. bebaloi - baloi... thanks ya kamu




2 comments:

Lieya said...

Sangat tidak best yerk cite JPBC2 itu??

Lebah Merah Jambu said...

sangat tidak best la akak...mmg sy tido pun. jangan la tgk. kerusi sebelah saya siap bgn kuar lagi..