..::Wawa Yusoff::..: ..::Diriku Ber'couple' Lagi ~ Part Two::..

Sunday, October 3, 2010

..::Diriku Ber'couple' Lagi ~ Part Two::..

pada sabtu pagi, mak wawa da risau jugak sebab tukang masak x sampai2, call pun tidak... dari mak pegi pasar beli barang sampai la balik pasar, still dia x sampai or call.. so kerisauan tu menjagkit jugak la kat wawa..yela kalau tukang masak xde, mak la yg kena masak, bila mak kena masak mesti mak akan penat yg sangat2.. risau wo..dala sebelum tu da dgr ura2 ramai yg x dpt dtg sbb clashing dgn open house and kenduri sana sini.. mcm2 da pk...


Rewang2 ~ tukang masak yg tgh bercakap tu


tp alhamdulillah tukang masak (kak ina) tu sampai and mak pun x dela kena masak. dlm pkul 9++ tu wawa merayau pg carik sirih kat umah jiran and bunga hidup utk letak kat bunga rampai. owh, ini bkn keje last minit. mmg sirih and bunga tu kena amik pepagi sbb x nak kasik layu. awon plak tlg gubah bunga tangan and ayu tlg gubah sirih.. SANGAAATTT SUKA..!!!


keduanya dibuat atas permintaan wawa dan mereka memberikan yg terbaik..!!
TQ sesangaattt...!!

masa pkul 11++ wawa da start letak ais kat muka. ini adalah tujuan untuk mengecilkan liang2 roma and bg makeup tu lagi bertahan. sila jgn buat muka. mmg petua ni sgt berkesan. letak ais dlm 30minit mcm tu. kata pakcik, lagi lama, lagi elok.


sesi letak ais..Sgt sejuk..! rasa mcm nak bertukar jadi biru. ok wawa tipu. ngeh3 =)



No comments: