..::Wawa Yusoff::..: ..::Diriku Ber'couple' Lagi ~ Part One::..

Sunday, October 3, 2010

..::Diriku Ber'couple' Lagi ~ Part One::..

alhamdulillah, majlis pertunangan berjalan lancar dan sangat sempurna.. hari pun sangat cantik. untuk persiapan majlis pertunangan wawa da siapkan awal2 lagi, sebelum majlis merisik berlangsung. sorry la x dpt join ngan u all.. kerana wawa belum berani nak bercerita tentang kehidupan baru yang sangat indah ini. Cukup lah apa yang wawa lalui dan kali ini mmg wawa akan jaga sebaik-baik nya...

segala hantaran semua wawa da mula buat persiapan seawal bulan 7 lagi. yela hantaran wawa gobek sendiri jadi mmg haruslah bermula dari awal... konsep majlis adalah Gold + Hitam. sangat suka. heeeee =)
untuk makeup wawa serahkan sepenuhnya kepada mam, sebab dia mmg pandai makeup. so sudah jimat di situ. untuk pelamin pula mam da volunteer untuk buat. Jadi sudah kurang beban di fikiran

mahu tgk hasil make up dia..??
|
|
|
|
|
|
|
V
Taadaaaaa...!!!!
sangat berpuas hati.

untuk persalinan pula wawa suh my professional tailor yg jait. itu..
my super mom...!! hehehe Tp kain lace luar tu wawa kirim kat kakak kwn wawa (ekin).  Dari surabaya. S
atin gold tu plak beli kat Jln Tar (x ingat kedai mana).
Tudung sulam krim tu beli kat kakak ipar and tudung luar tu beli kat Butik.....alamak, x ingat la nama butik tu. Tapi butik tu kat Giant Kota Damansara

Euuuwww..!! perempuan mana yg gedik ni.. egegege :)