..::Wawa Yusoff::..: ..::cari kaler baju nikah : Fening::..

Saturday, October 23, 2010

..::cari kaler baju nikah : Fening::..

cop3...aritu wawa ckp listing da buat and nak update kan?
td tgh update list la. tetibe diskas ngan mak psl kaler bj nikah. fening la. wawa mmg decide lame da utk pakai kaler hitam + silver. tp mcm x mendapat sokongan je. then mak pun bg mcm2 kaler tp wawa ttp teguh dgn kaler hitam + silver tu. tapi tetiber mak gi sebut kaler peach and wawa pun tetiber mcm nak google kaler tu. hamik kau. da terpikat. bile tepikat terusla pening nak pilih...


pilihan wawa

pilihan mak yg turut menggoda


matikla aku, mcm mane nak decide nih. nnt tanye mirzal. hopefully dia x kua suggestion kaler lain. kalau x.... wachhaaaa...!!!! flying kick 5 kali.





tapi......






tetibe saya jumpe invitation wedding card yg sgt comel. nak buat mcm ni jugakla
cute..!!!

 
P/S : kasut silver dlm gambar tu agak2 nak masuk list x..?? taik kucing la..!!! kumpul duit kawen 16tahun pun belum tentu boleh beli...

 

3 comments:

Lieya said...

2 2 kaler tu cantek. Selamat la memilih dek oii.. aahahhaaa... or x pun time nikah pakai silver+black pastu sanding or berinai pakai la peach. So 2 2 dpt pakai. Kan kan kannnnn

kAseh Mir'Ha said...

wrna peach kot wa...biar lg menarik skit. klu kaler plhn ko 2, takut nampak pucat plak kan~

Lebah Merah Jambu said...

kak lieya : sgt menarik la cadangan tu :)
bib : ko ni ckp pakai kot2 ni yg aku ssh hati nak pilih ni... btw, thanks suggest. semakin kuat lak godaan kaler peach ni..