..::Wawa Yusoff::..: ..::Macaroni Cheese 2 jemput::..

Wednesday, September 8, 2010

..::Macaroni Cheese 2 jemput::..

*menguap*
asikla menguap kan..?? mmg tgh ngantuk ni.. puasa2 mcm ni.. tipula klu korg xde rase ngantuk pagi2 alam mcm ni... hari ni sampai opis 7.16am walaupun kua umah pukul 7.04 am. bahagia sgt rasenye atas jalan raya.. sebab org da ramai balik kampung + cuti sekolah nak raya... kalau x tu.. kua umah kol 7.00 kol 7.30am pun belum tentu sampai. seronok3..! *lompat bintang*

ok,2 hari berturut2 ni wawa buka luar.. alhamdulillah kenyang perut suka hati.. gendang gendut. ewah..! kemain suka lagi hati ko pagi2 ni kan wawa...
hari isnin 6.9.2010 saya telah dipelawa oleh mirzal untuk berbuka puasa di Kenny Roger's Roaster Giant Damansara (KRR) *feveret* mmg x tolah ah kan.. heheh. *padahal ari sabtu aritu baru mkn KRR dengan siblings and in-laws*

special ke...?? *buat gaya ckp ala2 diva*

ah, x de hal punya.. selagi belum muak... hehe. menu biasa yg di order adalah quarter meal with 3 sidelines. So wawa order yg ramadhan flavor iaitu ala2 Balinese taste gituh.. wah, sedap gilerz...! sidelines amik 2 macaroni cheese and bake beans. opss, lupa. banana muffin.. Yummy..!!

wawa sgt suka tau x macaroni cheese and bake beans KRR ni.. sedap sgt.. tp meal kitorang haritu sgt kasihan la.. macaroni cheese dia sikit gile.. mcm cekodok je.

 tgk tu. sikit giler kan. mcm 1 mangkuk dia seperate jadi dua.. dekuuttt...!!!
*x puas hati*

 meal for mirzal *pasta dia rasa garlic* boleh la layan

sebenarnya byk x puas hati mkn kat sini.... service failed la.. kitorang da reserved and order pukul 6.00pm. da byr pun.. tp da nak bebuka byk lagi yg belum sampai.. yg pelik nye tu ready made muffin tu yg sampai paling last sekali nak dekat pukul 8.00pm. itupun da 3 kali minta baru dapat. Yang paling kasihan air mirzal sampai awal sikit je dr muffin tu.. tecekik kawannn.... *kesian la sikit*

mmg x bestla kat sini.. x bagus... yang lagi geram tu bila kitorang minta muffin + air kat satu waitress nie... dia ckp ok then dia buat x tau je.. last2 kitorang kena minta lagi kat waiter yang lain pulak. sib baik x sempat nak pandang nama girl tu kalau x wawa da highlight da kat dalam blog nie.... ntah pape ntah.. muffin je pun x bleh nak hantar ke...?? Ggggrrrrrrrr

bila pinggan sudah licin macam ni...
 
*
*
*
*
*
*
*
 
 
maka muka pun akan jadi begini
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tetap buat muka happy walaupun banyak sgt x puas hati... hehehe





P/S : buka puasa kat kenny roger's alamanda aritu lagi bagus servicenye. thumb's up utk mereka di KRR    
        alamanda =)



7.9.2010 --- Nando's Shah Alam

klu hari2 mkn fast food cmni mmg tinggi kolestrol.. not good ok.
wawa pegi shah alam lepas waktu kerja ade nak nak beli barang sikit.. first place pegi nando's nak booking.. *walaupun da tau full* so xpela, ckp kat mirzal kita mkn lepas buka.. jadi pusing2 punye pusing kat PKNS tu and da dekat waktu berbuka kami beli secawan air tebu + keropok lekor je... jadi kami lepak bwh pokok kelapak utk buka puasa.. lepas solat camtu baru gerak ke Nando's.  x banyak utk cerita kat sini sebab overall ok la...  jom layan picture..
first time buka bwh pokok mcm ni.. hahah. ramai jugak org buka bwh pokok ni maybe ramai yg nak sambung shopping lepas tu kot..

 
our meal - chicken wing kecik








tempek lagi gambar sendiri... hahahahaha


No comments: