..::Wawa Yusoff::..: ..::dia yang dihargai kehadirannya::..

Monday, September 6, 2010

..::dia yang dihargai kehadirannya::..


6 september 2010


tarikh ini mmg best. selain birthday mak seperti entry tahun lepas tarikh ini jugakla yang membuatkan hidup wawa semakin ceria dan bertambah ceria..


kalau nak buat entry psl life yg semakin best nih nnt panjang sangat.. 
tapi mmg best la tarikh ni..
tarikh ni yang telah memberi kekuatan buat wawa untuk membuka hati kepada insan yang sengal tuh.. 
dari hari ke sehari berkawan dengan dia dan cuba mengenali diri dia.. 
alhamdulillah semuanya semakin baik.. walaupun kadang2 teruji, tp tu sume perkara biasa.. 
kalau ketawa je sepanjang masa lama-lama boring jugak kan..


kepada dia yang saya hargai kehadirannya :
semoga kamu sentiasa dengan saya, berjalan bersama saya

Terima Kasi ye



No comments: