..::Wawa Yusoff::..: ..::amaran keras::..

Wednesday, August 25, 2010

..::amaran keras::..

ngeh..ngeh..ngeh... *sambil tunjuk gigi*
entry makanan pertama di bulan puasa 2010..
sgt syok la klu buat entry psl makanan. xtau kenapa

ok,meh cite sikit. hari isnin haritu pd ramadhan yg ke-13. wawa berbuka puasa di Italian cone pizza. kota damansara. unplanned sebenarnya. tibe2 je balik keje buah hati ajak gi carrefour beli brg ckit pstu tetibe ajak buka kat luar. so mmg dlm kepala hotak ni x sempat nak pk ape2 or berangan mana sbb x plan langsung nak buka luar. so pusing2 punye pusing ternampak kedai ni then terusla masuk. no wonder la kedai tu nama dia talian cone pizza sbb pizza yg diorang serve sumenye berbentuk cone. comel sangat... so, layan picture ek =)

amaran keras
jangan tenung gambar2 yang akan disiarkan lama2.. 
di khuatiri akan mengurangkan pahala puasa anda

*
*
*
*
*
*
*
taadaaa...!
baked rice : extremely yummy..!


ogelio galeo : ok je la.


cone pizza : will try it soon

anda rasa lapar x...?
saya rasa lapaaaarrr bile buat entry psl ni... *sambil sedut air liur*




PS: rasenye kitorang lagi menyukai hidangan di Pizza Milano




No comments: