..::Wawa Yusoff::..: ..::selalu cuci kipas jek::..

Sunday, August 29, 2010

..::selalu cuci kipas jek::..

mencari mood utk buat entry ni..ntah kenape bile kat umah rase malas sgt nak update2. tp bile kat opis kemain laju wawa meng'update (unsur2 mengular telah teserlah).


entry kali ni citer psl buat kuih..no wonder la rasa mcm mls nak update.
secara sirius nye wawa mmg x berapa nak suke buat kuih... xde jiwa maa...


choclate chip ala famous amous.. wah gitu..!
nama nak kencang la kan... rasenye aku x taula...

adunan di sediakan oleh awon tp yg tepung + coklat tu diadun oleh saya :)

start buat kuih kol 10 kot.. settle lebih kurang kol1.. ditemani oleh lagu2 yg berkumandang di laptop. sirius la weyh..perasaan buat kuih ni mmg la sgt x best.. jiwa tu xnak masuk.. tp disebabkan cookies ni permintaan wawa maka dengan kesungguhan beserta perasaan nak raya yang dibuat2 haruslah wawa meneruskan tugasan yang diberi dengan cemerlang walaupun da mcm2 cara wawa buat utk mewujudkan perasaan seronok buat kuih... sampai ke sudah perasaan tu x muncul2... tp cookies tu siap jugak..


masih dlm pembikinan
dengan bantuan dua oven yg gagah berkhidmat utk kami mlm tu.. walaupun kadang tercarut juga akibat perkataan yang tak tersusun kuar dari mulu nih.. bila ntah nak hilang habit nih.. sirius la rasa mcm nak tabik dengan diri sendiri sebab da boleh duduk dapur alim2 buat kuih.. padahal kejenye panjat tangga cuci kipas je selalu.. tahun ni buat kuih la dey... wakakakakak. bangga kah...? ngeh..ngeh..ngeh

gambar kuih yg da siap x sempat nak amik sebab waktu tu lagi mementingkan waktu tidur.... kekekke

PS : baru dapat order dari ibunda... mak suh buat biskut arab... matik crame la mcm nih....waaaaaaaaaaaaa ;(

No comments: