..::Wawa Yusoff::..: ..::semua full house::..

Sunday, August 29, 2010

..::semua full house::..

jalan-jalan ketika mengantuk.
ok, memandangkan mlm tu tido lewat sebab buat kuih tapi semangat shopping ni sangat kuat sampai rasa letih + ngantuk pun boleh hilang.. haha.

tengahari semalam (sabtu) wawa menemankan buah hati cari baju melayu.. mmg xde plan langsung nak ke KL sbb tau akan sesak dan jammed. bila jammed maka boleh batal puasa sebab kemarahan yang x tertanggung. memang wawa ni bukan seorang yg penyabar.

so kami plan ke shah alam.. alhamdulillah parking pun senang dapat.. so terus la carik bajunye... yg buat lama tu sbb ATM full, nak pilih baju sesak, nak fitting baju pun sesak...  pastu carik tempat nak buka...

1 - nando's : Full House
2 - Kenny Rogers : Full House
3 - KFC : boring

Last - last
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abu Cafe seksyen 7 shah alam. makan buffet. alhamdulillah sedap. mmg puas hati. pastu odway kuar dari kawasan tu tup-tup.. Eh, I-City...!! ye...kepada wawa yg x pernah sampai I-City tu mmg la jakun ok. excited x hengat walaupun da risau masa tu da pkul 8++ mlm yg sepatutnya wawa mesti da begerak menuju ke rumah...maka nya selepas paking secepat mungki kami snap yg mana dapat jek...


sengeh mcm terpaksa.





ampun ye......gambar kurang memuaskan. maklum la, pergi pun tetibe, langsung x plan... so handphone lopek ni je yang berkhidmat dengan kami malam tu... xpuas pegi sebab masa yg sangat2 suntuk...



PS : incik, kamu da janji kan...nnt kite pegi lagi ek..sebenarnya saya frust x dpt mkn nando's. huhu


1 comment:

R-yu said...

HAAAAAAAAAAAAAAAAAA..........TAK ACI!!!!!...DIA DAH SAMPAI I-CITY