..::Wawa Yusoff::..: ..::Yey..yey.. dapat mainan::..

Monday, August 16, 2010

..::Yey..yey.. dapat mainan::..

huaaarrgghhh *menguap*
ngantuk woo.. semalam kena pegi beli mainan.. bunyi mcm fun je kan.. tp pening...
wawa ditugaskan untuk membeli mainan bg kegunaan pelatih2 kolej sains kesihatan bersekutu (ofis wawa)

diberi RM1717 utk beli pelbagai indoor game mcm monopoly, chess dan lain2... RM1700++ bkn sikit tau x... sudahnya... nak dptkan mainan dgn harga yg bagus dan berkualiti... maka nya.. toys'R'us one utama menjadi pilihan... amik punya amik... sampai 5 beg... x berjaya gak nak habiskan RM1700++ tu.. total shopping semalam adela dalam RM 1495.35 sahaja.. sib baik la staff toys'rus tu nak tlg anta.. klu x, keras2 jugakla jari tgn kami ni nak angkat beg2 mainan tu semua...

sebelum tu sempat jugak la tgk wayang...

ikut kan jela kehendak hatinya...
Cerita yang sangat menarik...

Lepas shopping mainan, pegila pulak melepaskan keinginan shopping utk diri sendiri...
hehehehe

pilihan dia.. menarik jugak.

ok. dah. x boleh tunjuk lebih2. nnt nak pegi beli lagi... eh..??

kamu, thanks ye temankan kita gi beli brg... puasa2 pun rela kena buli kan..? Thanks sesangat...!




p/s : kalaula RM 1717 diberi kepada saya tanpa tugasan... Alangkah seronoknya rasa *mata kelip2 duit*


No comments: