..::Wawa Yusoff::..: ...::S.P.A.I.N::..

Tuesday, July 13, 2010

...::S.P.A.I.N::..

World cup telah melabuhkan tirainya..
S.P.A.I.N telah menjadi juara seperti ramalan si sotong paul...


OK, pasni back to an ordinary day...
xde lagi cerita WC dekat fb, xde lagi pertaruhan kat kedai2 judi, xde lagi ancaman kpd si sotong paul...
hehehehehe. sian kamu wahai sotong... Tapi kamu glamer... :)

Macam2 kerenah kite dpt tgk sepanjang musim world cup ni..
Productivity kerja menurunla... staff byk pontengla... dan ade jugak staff yg membuta kat opis..
Tapi tula dia... the art of world cup..

bebaloi la utk kamu yang sanggup balik pukul 6.00 am semata2 nak tengok world cup and feveret team kamu pun menang.... Tahniah la kat kamu...





See ya on ------------>



2014

No comments: