..::Wawa Yusoff::..: ..::MANTRA::..

Saturday, July 31, 2010

..::MANTRA::..

hey yo...!
eh,belum isnin wawa da update blog.. hehe. saje nak share. hari ni (sabtu) wawa pg tgk MANTRA. tu pun sbb t'pengaruh ngan desas desus abg syam kata citer ni best.. jadi dgn penuh rase teruja pi jugakla tgk walaupun kene tggu smpai 1jam 45min.

shrimp rice bowl ~ PoPye

dlm pd nak tggu show start. sempat jugak la pg mkn. kat popye. nasi ni mmg sedap sgt bau dia... rase pun ok, topping jela yg sedap.. tp bile mkn belah bwh dia, ade kacang merah daa... spoil betul. next time kalau order jgn bg org tu letak kcg merah.. Eh..?? sukati je.. ingat ni maple ke...? maggi goreng 1...!! x nak pedas, x nak sayur, x nak telur... setiap kali wawa order mcm tu, maple tu akan buat muka pening ayam. sbb mmg confirm dorg akan hidang maggi kosong semata... Biakan la sy wahai abg maple.. itu selera saya.. xde ape yg peliknya... ok2, lari topik plak... hehe

 tetibe nak buat muke senyum tahan kentut.. kekekeke

kesimpulannya... MANTRA mmg seram..tp bukan seram mcm citer hantu tu.. cite ni lebih kepada amalan ilmu hitam... and ade satu part yg buat wawa rase cerita ni x boleh blah... setan dduk dlm pudu jail tu. memula shoot beselubung dgn kain putih bagai...pastu bleh plak tetibe nampak setan tu pakai suar pendek and kain putih tu rupenye ttup sampai pinggang je... Editing failed..! satu panggung ketawa... hahahah.
Tapi cerita dia seram.



*EnD*


No comments: