..::Wawa Yusoff::..: ..::Floria 2010 @ Putrajaya::..

Sunday, July 11, 2010

..::Floria 2010 @ Putrajaya::..

Weekend Datang Lagi.....

Kali ni, saya spent masa dengan family tersayang...
berjalan-jalan tengok bunga di putrajaya...

PANAS..SEJUK..PANAS..PENAT...

Memula...kepanasan nak meredah masuk ke kawasan bunga2 tu.. punyela ramai umat manusia.. kesian kat mak.. panas sangat aritu..

bila da dpt masuk kat flower pavilion tu..sejukla sikit.. rasa mcm xnak keluar plak... mcm2 deco bunga ada dalam tu....

Nak x nak kena kua la jugak kan... Panas la kembali kami... nak beli air pun kena beratur panjang2... x laratla... sudahnya, layankan bob naik trem pastu terus gerak ke Taman Warisan untuk lunch...

x banyak untuk diceritakan.... Tgk gambar la ye...


baru sampai..muka pun segar lagi

antara bunga2 yang ada

The kids are really enjoyed



No comments: