..::Wawa Yusoff::..: ..::Satu Ribu::..

Monday, June 28, 2010

..::Satu Ribu::..

 
weeeeeeeeeeeee =)

Visitor blog ciklebah sudah mencecah angka 1000
poyo je kan, baru seribu dah kecoh... lantak ah. ko ade..??
kaunter ni baru je create rasenye... tengs all.. tengs.... :)
agaknye kalau dari mula2 blog ni wujud da letak kaunter mesti lagi ramai kan? besh.. besh.

ala....wawa taula blog korang mesti da lagi ramai kan? x kesah.. bukan nak tunjuk kat sesape pun.. cukupla wawa tau... ade jugak reader utk blog ni... ade ke..?? hahaha

Apepun... thanks la kat korang yang rajin jenguk2 and baca blog ni.. x kisahla korang ni stalker ke, atau pun baca blog utk melepas rindu ke.. (rindu ke..?) atau saja nak meluangkan masa utk drop by kat traffic blog cik.lebah ni..

THANKS ALL.... (",)


*ps: dtgla jenguk2 lagi yea....

No comments: