..::Wawa Yusoff::..: ..::MeniPukah Saya::...

Monday, June 14, 2010

..::MeniPukah Saya::...

Monday Blues.....

Tapi arini punya isnin wawa rase bukan BLUEs lagi dah... red, orange, green and pink colour kot... Bosan tahap gaban...!!!

Dala kakak2 opisku sumenye bercuti menghabiskan masa bersama anak2 dan adik2..... maklumla kan, cuti sekolah...
Jadi, saya yang xde adik dan anak ni bagaimana..??
xde perasaan dan terus bekerja....

MACAM HAPRAK....!!!
keje sorang2 dengan bos aje....sirius bosan...bosan... dan bosan...

ape lagi..claim la time-off...
alasan..."urusan Peribadi"
Bos siap tanya lagi esok pun nak half-day gak ke..?
Hurrmmm..... *senyum dlm hati*

Bila da lulus.....terusla pergi menghiburkan hati....
The Curve...nak nengok nanny mcphee tp kol10pm baru ade, mase tu baru 2.30pm. xde pasal nak tunggu.. so decide tgk citer kat bawah ni....
|
|
|
|
|
|
|
V
 Kelakar x hengat...!!!

Yes, wawa pi tgk wayang sorang2....
so..?
Ade aku kesah...??

Jadi, adakah saya menipu..?? X kan....betul la, tengok wayang pun kira urusan peribadi what.... hehehehehe.
bubye.

*Masih ade baki 3jam lagi utk di claim...*gelak setan*


No comments: