..::Wawa Yusoff::..: ..::Hujung Minggu::..

Monday, May 3, 2010

..::Hujung Minggu::..

Nak hapdate sikit...
Aktiviti hujung minggu lepas sempena 1 may merangkap hari pekerja yang mana xde beza pun bg kami sbb ari sabtu mmg kami cuti..
 ok, dikesempatan yang ada, wawa and family pegi shopping hadiah sukaneka...
Oopss.. lupe plak nak cite.. 8 & 9 may 2010 ni kami ade family day..
Hooooorayy..!

Family day ni bkn la yg di opis2 tu yea.. tp mmg FAMILY.. Syok wo.. ni tahun ke-3 kami meraikan family day.. Family yg dimaksudkan adalah.. Keluarga sebelah bapak wawa yang terdiri 7 orang adik beradik (tunggak) serta anak-anak & cucu - cicit.
Memang seronok sangat.. siap ade umah sukan, acara sukaneka, pertandingan karok, mcm2 lagi la.. tahun ni lagi meriah... Kenapa???

Nantikan Entry Tersebut... hehehe

Alamak, Lari topik da ni.. sebenarnya nak cerita aktiviti minggu lepas.. hrmnn.. xde pape sangat pun... gi shopping beli hadiah utk sukaneka
Bapak ku sayang...(",)

Tujuannya ke sini adalah utk beli hadiah + carik baju dinner.. Gempak seh.. Family day kecik2 pun ade dinner.. siap ade hadiah utk best dress lagi... hehehhe. Alhamdulillah bapak x merungut melayan isteri & anak2 dia shopping baju mcm orang gila.... hahahaha

Balik dari beli2 barang semua petang tu plak gi amik buah hati & terus ke Perangsang golf Club.. Farewell CC norehan... Kami sampai orang da start makan.. Sampai umah dalam puku1 11.00 pm.

Esoknya Ahad 2 may 2010 pegi wedding Faizah Salleh kat kuang. Classmate masa dajah 6. serba kuning.. pegi ngan atonk. Kat sana baru jumpe kwn2 yang lain... X ramai sangat tetamu so kami boleh mkn dengan tenang + tidak kepanasan..



*TAMAT*

 

No comments: