..::Wawa Yusoff::..: ..::Having Fun @ Melaka::..

Monday, May 17, 2010

..::Having Fun @ Melaka::..

saje je letak gambar gelap.. nak cover pipi.. hahahaha

ok, cerita nya bermula apabila tamat acara family day.
pagi 9 may tu kami pagi2 lagi da tinggal kan bungalow & terus bergerak ke Bandar Hilir Melaka.
Memenuhi permintaan bapak ku =)

Yg pegi cuma wawa, awon, mak, bapak & bob.. yang lain x pegi sebab dorang keje ari isnin.. And kami tak :)

Syok gak jalan2 melaka ni.. walaupun pegi Jonker Walk semata2.. hahaha.
xde la jalan mana pun yg best nye dpt naik beca.. & Perasaan exited naik beca tu mxm x sabar sangat.. ok. itu tipu.. Sebenarnye rase biasa je. kihkihkihkih

Kami amik dua beca. mak + bapak & wawa + awon + bob..
En.Beca yg mana akan rase lagi penat...?? Sila jawab sendiri.. hahaha


Comel la mereka kan :)

Bob...apsal tido plakk....

Kami hanya menghabiskan masa di Jonker Walk semata-mata sebab mmg x plan pun nak pegi tempat lain. Lagi pun mmg reason nye nak ke sana sbb nak bwk bapak jalan2.. Kami pun biar kan bapak jalan cuci mata ngan semua barang2 antik kat sana.. Tp Last2 dia ckp.....
"Huh, dah x byk dah... sume brg baru... "
ok pak, pasni kita gi Bandung plak... Yuhuuuuu...!!

Lagi tempek gambar sendiri.. nananananana :)



*** P/S : bukan I Love U yea.. cume nak bgtau, gambar diambil pakai Hp Lopek wawa & awon. sbb tu  gambar dia x cantik.. kami berjalan xde camera.. Uwaaaaaa ;(
Kpd Awon, jgn biarkan perkara ini terjadi lagi... kihkihkihkihkih



No comments: