..::Wawa Yusoff::..: ..::GirlFrens::..

Saturday, May 29, 2010

..::GirlFrens::..

 Having fun with girlfrens

on 28 may 2010. tidak, wawa x celebrate wesak k. wawa hangout ngan kengkawan ke OU.. VVrrrooooommm... carpool kereta saya.. akibatnye, cik.viva saya tu kebingitan menahan tinge gelak ketawa dan karut mengarut bebudak ni.. tp besh (",)
 Our Lunch

unplaned trip sebenarnye. pagi tu wa bosan yg teramat dduk kat umah. terusla msg bebudak ni. and kebetulan masing2 free.. ape lagi.. actvt pun bejalan lancar..

  gambar ni adalah kt lif dlm usaha mencari karaoke center.
 da pegi kat neway. tp sirius mahal. 1 kepala RM28++
ngarut2....kami pun pi la cari tempat lain...

sambil tu ----------->

aton belanja big apple.. Slluurrppp...!!!!
TQ dear... :)

mahu tahu ape aktiviti kami..???
NOTHING..... benci kan..? tgk gambar mcm best jek.. hahahahaha
sebenarnye kami smpai OU pun nak dekat kol2.. lepak mkn da dekat sejam + bergambar lagi... haaiyyoo.. Pempuan kan... :)
ok, pastu kami ke jusco shuppink sikit2.. pastu window shopping yg banyak2...
(Shopping sikit tp window shopping banyak, xpe. xkua modal pun.. hahah)

Bila da puas pusing2...carik karok center pun x jumpe yg best.. maka bebudak ni decide gi karok kat THE STORE.. 
(dlm bnyak2 tmpat nak bgonjeng, sini gak pilihan hati korang...xphm aku...org sg.buloh kot..)

Kali ke-2 aku pegi karaoke center

hahahahahahahahahahahaha...!!!
haaa.....amik...! Puas aku gelak... giler kelakar dowh nyanyi ngan bebudak ni... ala2 masing2 nak gi karok mcm la nyanyian maha hebat kan... sekali nyanyi da mcm crazy frog da sumer... sama dengan jela kan sumer... hahahahaha

Tapi... sirius aku enjoy sgt kua ngan dorang.. mmg puas hati spend time ngan kwn2...
aktiviti yang dalame sgt aku x buat... dan kali ni aku dpt buat dgn hati yg senang dan tenang..

 ok.tetap x nak kalah. ini blog wawa.so tetap nak tempek gambar sendiri banyak2.. Daaaaa... (",)


3 comments:

Nadira said...

the store ade karok eh skang?gila laa..maju laa sg buloh

Lebah Merah Jambu said...

itula pasal..
aku pun x tau wujud karok kat sini..
bebudak ni yg bwk...

kechik adios said...

oit.. mereka.. adelah yang separuh dikenali.. :) kem salam pade aton eh :) *rase2nye betol kowt name die.. huhu