..::Wawa Yusoff::..: ..::Akhir nya ADA::....

Tuesday, May 25, 2010

..::Akhir nya ADA::....

YABEDABEDUUU...!!!

Hati ini sangatlah terunanya terujanya rasa..!!
Saya dpt gift dari kakak saya zima yusoff kerana memberikan saya gift itu...

Jeng....
*
*
Jeng....
*
*
Jeng.....
*
*

Dengan ini saya mempertontonkan gift yang sangat saya suke..!

TAaaddaaaaa....!
Pensil Lebah Merah Jambu.....(",)


jap, apsal wawa sorang je yg rase seronok + teruja + mcm x nak berenti sengeh...
yela, of course la kan sbb yg Cik Lebah Merah Jambu bkn nye korang.. Tp Wawa... Lagi sekali.. WAWA. ok cukup sampai di situ (itulah trademark saya...) korang ade...? hah? ade ke....??

Serius, wawa suka n syg sgt2... Gift lebah memangla senang nak dpt, tp Tidak utk Lebah Merah Jambu. Tp my sis jumpe...! wah..sgt teruja :)
so, sesape lps ni kalau pegi bejalan & jumpe gift lebah kaler pink ni lagi.. Xkisahlah fridge magnet ke, keychain ke, sharpener ke.... sila beli utk wawa k...?
 (tanpa segan silunye saya meminta...) hahahahha

Ini lagi satu gift yg sgt sweet......
Cantik kan....? Cute little mirror.... (",)

Sebenarnye my sis gi jenjalan ngan kengkawan dia kat penang and dia pun belilah saguhati utk kami semua...

Bunch of thanks for u... Rajin2 la lagi pegi jenjalan yea... :)


1 comment:

Zima Yusoff said...

your welcom.. Jaga elok2 lebah tu.