..::Wawa Yusoff::..: ..::KarNivAl SukAn RaKyaT::..

Monday, March 15, 2010

..::KarNivAl SukAn RaKyaT::..

Karnival Sukan Rakyat KSKB Sg.Buloh




semasa mengupdate blog ini badan wawa sedang sengal & kaki sedang sakit yg amat.. semuanya adalah akibat daripada tajuk diatas...

Ok, pasti x logik jika sukan rakyat seperti acara batu seremban, congkak serta galah panjang yg mengakibatkan badan wawa ni sakit melampau...
ye...bukan itu sebabnye.... sebab utama bdn & kaki wawa seolah2 tidak dapat digunakan pada hari ini adalah kerana... acara Larian Tautan Mesra...


on your mark...get set....go..!

Bunyi acara tu mcm relax je kan...mcm x sakit pape je kan...
TAPI...kalau dah kena lari 7KM mau nye x sakit...!
dala x pernah lari sejauh itu... paling jauh pn pernah lari 2.5 KM tau x....
sekali hari tu lari smpai 7 KM pastu gi sambung main tarik upih & galah panjang
la bagai...
Maunye tak menjerit2 badan ni.....


sangat best main ni

Apepun...memang enjoy sangat2....
Bab larian korang toksah tanya dpt no.bape.... yg penting wawa lari abis ok.
tidak sekerat jalan sahaja
(sgt rasa bangga dgn diri sendiri.. boleh.? hehehehe)
yang pastinye tidak last & tidak jugak yg first.. hahahah


Untuk acara tarik upih dpt no.2
galah panjang jadi johan... Hoooreeyy..!!!

Sangat seronok masa arini...rasa mcm jadi budak2 balik.. ada acara baling seliper, batu seremban, congkak, galah panjang, tarik upih, boling padang and acara kemuncak... Masak belut... EEuuuwwwwww...!! sangat geli...!!!


Sangat HAPPY


No comments: