..::Wawa Yusoff::..: .::CleAr it Up::..

Thursday, March 11, 2010

.::CleAr it Up::..



Ok, Dengar ini adik mau cerita ----->

Tiba2 jek org tanya wawa soalan yg sangat benci utk jawab..
Sebab nak kena ingat balik bnd2 yg dibenci tu utk menyampaikan cerita...


Eh, HELLO.. I'm FINE oK..!!
Then kenape korang nak borak mcm seolah2 aku ni mati laki..??!!!
(ok, sorry..ada nada marah disitu.. no..no..no.... saya tidak marah)

Yess...it's 6 years.. So what...??!
Oklah, korang sume da nak kawen, and aku plak break-up..

JADI....???

korang nak kata aku x laku la...??
Eh,kalau aku ade BF ke...xde ke.....
xpyh la aku bagitau korang kan..

KAn...?? Kann..? KAnn...???

Korang kenal wawa...hubungan yg wawa PERNAH ada...
Jadi sekarang benda tu DAH TAKDE time korang semua tgh seronok di alam pertunangan & menuju hari bahagia..


Tapi x perlu la korang nak bercerita semua2nya sambil berniat wawa xpayah tau sebab dia tgh sedih + Wawa lambat lagi
(sambil ketawa - ketawa)
...
Apa NIAT korang buat camtu..??
AADDOOOIIIIII.......

KEPALA HOTAK KORANGGGG......
korang rasa aku sedih ke...???
Cik Puan sekalian..


I AM TOTALLY OK....!!!

Kalau aku nak kawen esok pun...
Korang rasa aku akan cerita semua persiapan percintaan aku ke..????

TIDAK sama sekali...!!


Aku xpernah menyesal kot benda2 ni semua jadi..
SEBALIKNYA, aku rasa SERONOK

SERONOK sebab................

Aku TIDAK ditakdirkan utk orang SEPERTI DIA
*
*
*
*
*
*
*
*
*


~~ ALHAMDULILLAH ~~

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Cukuplah disini utk korang tau.....



- - > Wawa Sudah Berteman< - -


*END*


P/S : apa yg wawa boleh ckp kan klu korang tanya pasal dia lagi...... jawapannya - - - >

Pegi MAM*** LA....!!!!





1 comment:

kechik adios said...

wow....
hebak la demO..

wa tabikk spring la...!!
huhu