..::Wawa Yusoff::..

Sunday, February 7, 2010

Family Trip ~ Langkawi Permata Kedah
31 Januari 2010 - 2 February 2010

PART 3

2 February 2010


Hasil Rompakan... hehehe

Seawal Jam 9.00 pagi kami da gerak e IDMAN SURI.. Kedai yg dipenuhi dengan pinggan mangkuk, sudu garfu, dulang dan cawan, serta papan pemotong & pisau..

Aiiyaaak... sangatla lupe dirinya semua kaum wanita ketika berada disini..
tapi memandangakan naik flight, maka pembelian yg dibuat haruslah memikirkan jumlah KG & TAX.. hehehehe
Lepas selesai tu kami pg Lunch & wawa, mam, awon & kak da bergerak terus ke Haji Ismail Group utk membeli Luggage tambahan sebanyak bukn 2 atau pun 3.. Tetapi..... 5.. waaaa... Banyak nye barang shopping yg akan di sumbatkan ke dlm beg tu nnt...
Kemudian tu masing2 membeli Chocolate.. Adatla klu ke Langkawi kan...

Selesai tu kami pulang ke rumah utk berehat.. rehat ke..???
Owh tidak...... kami perlu mengemas segala barangan utk dimuatkan ke dlm beg yg hampir2 tidak buat...... Lepas asar mcm tu kami pun bergerak ke Pantai Chenang..


~jalan2 kat pantai Chenang~

Memenuhi permintaan ayahanda yg teringin sgt nak pegi pantai.... Kemudian dlm pkul 6.45 pm terus bergerak ke lapangan terbang..
Jam 9.20 mlm kami menaiki pesawat air-asia penerbangan AK 5331..
Bye2 Langkawi... Tunggu.. Kami pasti akan datang lagi... hihihi

Alhamduliilah... Tepat jam 10.30 mlm pesawat selamat mendarat di LCCT..




No comments: