..::Wawa Yusoff::..: ..::bEnci RaSa Ini::..

Friday, January 22, 2010

..::bEnci RaSa Ini::..




..::Sedikit Luahan Rasa Hati::..



AArrgggggggHhhhHHH...!!!!!


ha.....tula jela yg dpt dibuat.. nak jerit betul2 kang org kata xde iman plak.
org kata saya ni semua benda nak citer... Sebenarnya x semua... kalau semua saya nak citer mau bepuluh2 post saya da post kat blog yg cumel ni..

Kali ni punya post agak x best la utk korang baca. Actually post ni di buat utk menghilangkan kesakitan hati & kepala ni je.... Since i'm not buying a new diary yet...
This is the only "paper" i can write on...
(encik diary saya masih berada dalam laci offis..Tersimpan RAPI & SELAMAT)


Kegembiraan & keseronokkan.. Yea.. mmg saya akan berkongsi semuanya.. Tetapi Sekarang ni mengenai hati & hidup.. saya simpan untuk diri sendiri...


orang kata jgn tulis diary sbb nnt kita akan ingat balik ape yg jadi..
Tapi ade gak orang kata x semua benda kita bleh citer & berkongsi...
Abistu nak citer kat sape..???
Diary la kawan saya....!



sapa nak dengar cerita saya...????!!!!!

Saya cuma mintak tolong dengar aje

*****************************************
Sorry la kwn2.... minggu ni agak tertekan untuk saya....
Ntah hormon ke ape ke... xtaula...
tp mmg rasa KUSUT SANGAT...!!!





Macam mana saya nak PERGI dari semua ni....???????
Saya mahu TERBANG..!!!!!!




No comments: