..::Wawa Yusoff::..

Saturday, December 19, 2009

Selamat Pengantin Baru
Semoga... kekal abadi
Bahagia ke anak cucu
Sentosa..murah rezeki..
alhamdulillah bertemu jodonhnya..
Blaa..blaa..bla...
(x ingat sbnrnye..hehe)

~raihan & Fadrizal..Tahniah~

Apepun, itulah bait2 lagu yg sering wawa dengarkan sepanjang disember ini.. Sebab ape??? sebab wawa banyak attend kenduri kawen daaaa.... ngeh3 :)
~housemate merangkap roomate~

arini, 19.12.2009~ ex-housmate wawa kawen..Raihan abu haris.. comel sangat dia arini..Kuar seawal pg coz adiah an x beli lg.. hihih:) pas je beli terusla balut & bergerak ke umahnye.. (sesat la jugak....hik3) Bese la tu kan.. tp alhamdulillah sampai je umahnya tgk pengantin lelaki kat surau baru get ready nak b'arak.. dengan pantasnye wawa pun berjalan utk berjumpe an sebelum die berarak.. Yang kelakarnye tu... tibe2 je kena b'arak sekali ngan die.. (mengiring an ke pengantin lelaki) sebabnya kebetula an da nak bergerak & jijie(ex-roomate) menjadi pengapit & akak2 an pun suh wawa mengiring pengantin...(so tidakla pengantin & pengapit je)... Memang bidan terjun sangat nii... hehehe

Elok je bersanding kat luar tu(yg ade silat pulut la bagai...) pengantin terus bergerak ke meja makan (x bersanding...tp pelamin dia cantik sangat).. Raihan nampak sangat pemalunya.. tp dia comelll.... :)

Fad~sedang berdarah maniiss... heheheh :)





Sementara an bersuap2 tu..wawa sempatla lepak ngan kwn2 yg lain...Bestnye dpt gathering balik..alhamdulillah ade 2,3 orang yg sedang tggu giliran utk join raihan.. (Seronok sangat wa dgn korang)... Kawan2 ku... Ahli kelab kita semakin kurang... Ini bermakna.... Angka pada umur kita semakin berubah... Ohhh tidakk..!!!



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Seperti yang telah diperkatakan pada post sebelum ini, pada 21.12.209 raihan akan menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-24.. Doa wa utk an.. Semoga panjang umur, murah rezeki dan diberkati allah.. Semoga rumah tangga an bahagia ke akhir hayat dan dilimpahi kurniaan yang maha Esa.. insyaallah.. amiinnn.. :)

No comments: