..::Wawa Yusoff::..: ..::jalan-jalan Hari Minggu::..

Monday, October 12, 2009

..::jalan-jalan Hari Minggu::..

::BiG AppLE Time::


~Kegemaran cik.wawa~

Yummy~ Last wikend wawa berjalan2 mendapatkan BIG APPLE... Slluurrppppss! lazatt sekali... favourite nih.. Unplanned actually:)

~Sooooo...Yummmyyy~

Perancangan awal adalah utk pegi umah kak farah(opismate) Tapi pg tu kak farah bgtau open house die tunda plak.. Pukul3.. So bile da siap mls r nak tuka2 baju.. ape lagi.. Bertemankan kawanku yg sentiasa setia menemaniku ini...... Vrrroooommmmm... The Curve.. hehe:) Sampai je...gi pusing2, ngarut2 pastu lapa barula gi crik Big Apple... Puas ati...dalame x mkn ni.. Flavor kegemaran wawa ialah Calarfonia almond & Cheese... Da selesai mkn tu gi teman c kawan ni shopping(yela die dah teman kan kita kan) barula gi open house umah kak farah... VVrrrooommmmmm... Tasik Puteri... Alamak..! Kenangan... hahahahahaks:) Abaikan... Wawa hebat, Wawa Kuat, Semangat...!!! Ngeh3


~kucing Kak Farah~

Ni jela gambar yg sempat wawa amik kat umah kak farah...c kucing yg bernama Along. Sgt manja & sgt comel... Tapi syg...telah dimandulkan. Kalau ade anak mmg wawa booking dah. Kucing ni berat sgt.. 6KG.. payah gak r nak angkat die... dala berat pastu suke lembik2 kan badan (manja sgt nih)..... Hidangan yg lazat.. Kak farah buat puding mangga yg sgt sedap.. Mkn x hengat gak r kirenye.. Mee kari, Roti jala, nasi impit, kuah kacang...ape makanan yg wawa x bedal.. hahahaha:)

Lepas je umah kak Farah terus gerak gi umah abg.. Nasi ayam plak yg menghiasi ruangan dalam perut ku ini... balik tu....DURIAN...!!! hurrrmmmmmm.... pastu pagi2 wawa sakit perot.... Padan muka kan???? makan x ingat...bile sakit? sendiri mau ingat... hehehehehe:) apepun..... I'm enjoyed my weekend so much!!!! yuhuuuu...!

No comments: