..::Wawa Yusoff::..: ..::Rindu Dia::..

Tuesday, September 15, 2009

..::Rindu Dia::..

wawa rindukan dia...
sangat rindukan die....
Tapi Siapa........?????

~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

inila makhluk yg saya sangat dirindukan itu.....


~kooren~

Kucing ke-2 selepas koneng(abah kooren). Asalnye, kucing ni mendatang. hari2 wawa tgk die makin wawa syg plak.. Kooren ni kucing yg sgt comot. Tugasan wajib wawa adalah membersihkan muka & mata die. Kooren ni manja... Sgt manje...


wawa ingat raya tahun lepas, wawa mandikan die pagi raya(mnd sunat aidilfitri..haha) Islam tau kooren ni... hehe. Kucing yang sangat nakal. Mase raya & time org ramai die akan tido kat mne2 tempat tersorok... x suka dipegang & mempunyai badan yang sangat lembik.. hihihihk

TAPI...............

Tahun ni raya die x de..... Dah masuk 7 bulan die hilang... (kene culik kot) Kali terakhir, wawa tgk die sangat sihat. Dia kua umah lepas je wawa bagi makan... Petang tu jenuh panggil n jerit2 nama die 1 taman wawa pusing... tapi x muncul2 jugak... 2 minggu jugak r tahan sedih... bile teringat mesti nangis... sayang sangat kat die.... Tapi..... wawa sedar, sume yang jadi mesti ade sebab.... So pasrah...Redha jela dgn ketentuanNya...



5 comments:

R-yu said...

kuren dah g ddk umah mak mertua dia la..dia tak mo ddk ngan abah dah...sudah besar....he...

rindu juga...syok sepak2 dia tu..tak melawan..he

Norhafsham C. A said...

haish, ngat rindu sape td..
singgah la blog sy sbb da ucapan raya n jgn lupe komen skali k~~

Cikgu Ibrahim said...

Tak buat laporan kepada pasukan keselamatan haiwan, kut-kut mereka boleh tolong cari.. salam kenal dan selamat hari raya.

Lebah Merah Jambu said...

R-yu : huhu. memang syok bela dia kan.. Kucing yg SENGAL.. haha

Sham : Belum berkesampatan lagi nak amik kad kt n komen blog tu. Btw, thanks.

Cikgu.Ibrahim : Xde t'pk la plak nk buat laporan bagai.. hehe. Selamat Kenal & selamat hari raya. Thanks follow blog sy yg cumel ni.. hehehe(",)

Fizlynn said...

OH...kesian nyer kehilangan kucing....pergi carik kucing baru wa