..::Wawa Yusoff::..

Saturday, September 26, 2009

..Salam Lebaran Buat Semua..

Fuh, berhabuk & bersawang da blog cik.lebah ni. Maklumla...lame x berusik..
Raya sakan.. hehehe


Raya tahun ni mcm besela, wawa & keluarga tetap beraya di sungai buloh. 1st & 2nd raya agak bosan r coz ramai sepupu balik umah mertua even my sis n c bulat aqil pun balik kampung dorang kat sungai petani(kedah).


~Aidilfitri 09 yg meriah~
Taappiiiiii.......Secara peribadi, Aidilfitri 2009 yang sangat meriah bagi wawa... Dapat beraya sakan dengan kawan2. Ade jemputan je pegi, sape nak dtg umah pun dtgla, x kire mlm ke siang ke...enjoy je raya tahun ni... biasala bile da lame x jumpe mcm2 citer yg dikongsikan
(x terlepas la cite wawa jugak..So,korang da tau kan????dah. xpyh tye2 lagi. da basi da.)


~a.p~hen~shah~

Yang palllliiiinngggggg best.... Kawan2 baik aku nak kawen...!!!! hehehehehe:) Masing2 datang menjemput. To hen & a.p, Tahniah r kat korang.. Semoga selamat semuanya n berjalan seperti yang telah dirancangkan... Seronok sangat aku dengar.. Tahun depan masing2 raya bawak bini r... Shah, ko bile lak?? becinte da same umo ngan budak dajah 3..kawen x gak... cepat sket! hehehe:)

Satu lagi yang best..... Wawa beraya dengan kawan baru.. kawan yang sangat rapat.. berkongsi cerita & berkongsi giler.. best kawan ngan die ni... kita kawan sampai bile2 tau...??? Seronok ade die....(",)


2 comments:

Cikgu Ibrahim said...

Wawa bila pula nak kahwin. Jangan marah, selamat hari raya aidilfitri.

Lebah Merah Jambu said...

cikgu,
bile wawa rase nak kawen nnt wawa kawen r... hahha:)