..::Wawa Yusoff::..: ..::06.09.09::..

Monday, September 7, 2009

..::06.09.09::..

~06.09.09~
banyak sangat benda menggembirakan yg jadi hari ni.


~Ibunda Tersayang~

1st, Happy birthday to my beloved mummy. Semoga panjang umur & murah Rezki. Semoga diberi kesihatan yang terbaik & diberkati allah.. Mmuaaaahhh!!! we all love u.


~kawan2 5B-2003~


~antara kawan2 yang dtg meributkan majlis~

2nd, majlis berbuka puasa bersama bekas student 5B batch 2003 yg sgt3 seronok. Thanks r kat indra(ketua kelas) mmg sampai bila2 pun kau la ketua kelas kami. hehe. Indra la yg rajin mengumpul & contact kawan2 utk join gathering ni. Restaurant nye adalah di BBQ & Steamboat Sg.Plong. 1st time r wawa sampai cni. Memang best makanan kat sini(cume kuah die agak kureng) yang bestnyer kat meja kami ade aimie(asst. chef sheraton hotel) segala actvt memasak ke, menggoreng ke diala yang buat..wawa duduk je. tau2 je... Eh?? da ade daging panggang kat dalam pinggan. hehehe:) Apa pun...wawa seronok sangat jumpe kwan2 lama...perangai masing2 x berubah langsung...dpd sekolah sama je... Sengal yang x pernah kurang.. hahahaha


~kehidupan saya yang semakin ceria~

3rd, agak terlalu peribadi untuk diceritakan tp cukupla korang semua tau yang life wawa sekarang semakin baik & akan terus menjadi LEBIH baik... Insyaallah... X ada lagi dia & X kan ada dia untuk menyakitkan hati ni lagi.... Doakan semoga yang mendatang akan menjadi yang tebaik buat wawa.... Insyaallah... Amiiinnnn....

*kepada kawan, thanks coz selalu & sentiasa temankan cik.intan......(",)


2 comments:

Fizlynn said...

wa, dekat mana steamboat sungai plong nie...nanti nak cuba ler...

Lebah Merah Jambu said...

kedai tu kalau dari bukit gading, die lepas pada jambatan.
dekat dgn surau.
Try r kak. Best gak. Sampai x larat nk telan. hehe:)