..::Wawa Yusoff::..: ..::Shopping @ IKEA::..

Saturday, August 22, 2009

..::Shopping @ IKEA::..


~Shopping @ IKEA~

hehe:) Pagi tadi wawa & awon pegi IKEA. Dari awl minggu lagi awon da plan nak gi IKEA jadi arini terlaksana la jugak plan kami... Cume ade lak tetamu tambahan. hahaha:)
At first, wawa & awon pickup mirzal utk tlg hantar die kat tren, nak balik kmpung. Alih2 msuk kete die kate nak ikut.... Belasah kan ajer...
Dengan mengutamakan keselamatan & kesihatan diri kami memkai face mask. Risau beb pg tempat ramai2 skrg ni.. So, Mencegah lagi baik daripada merawat.. betul x? hehe:)
Sebenarnye pegi bkn shopping ape2 pun.. Juz saje cuci2 mate tgk2 sofa barang2 utk rumah baru awon nanti. hehe best:)
Pastu kami pegi tesco beli2 brg makanan skit utk msk mse bbuke nanti & terus hantar mirzal ke tren station sg.buloh....

*thanks r mirzal coz tolong kami bawak barang.. hehe:)

1 comment:

Zima Yusoff said...

teng kiu mirzal....sungguh gagah perkasa tolong kami bawa barang.