..::Wawa Yusoff::..: ..:Memory Lane::..

Monday, August 10, 2009

..:Memory Lane::..

~pasar antik memory lane~

Nama pasar ni mcm name kedai yg jual kad comel2 tu kan? hehe:) Tp kalau korang pegi pasar ni.... Xde yg comel langsung.. Barang2 kat pasar ni sume nye antik. Jgnla korang pelik kenape wawa pegi sini.. da pasar pun anitk da tentula yg datang cni pun org2 antik.. hihik.

Wawa pegi pasar ni dgn family sume mase trip ke LWOT sbb bapak nak jumpe bestfren die.. Sidek Hussin. Uncle ni meniaga barangan antik kat sini. Mcm2 jenis barang antik yg ade n ade gak beberapa barangan yg aku x fhm kenapa dikatakan antik.. hehe
Apepun, seronok tgk bapak dpt jumpe kawan die. Sampai kami semua da msuk kete die ntah hilang ke mana ntah.. leka sgt dgn tempat tu agaknye... tempat die kan.. hehe:)

No comments: