..::Wawa Yusoff::..: ..::Lost world of Tambun::..

Friday, August 7, 2009

..::Lost world of Tambun::..



Lost World Of Tambun


haaa.....aik??? apsal tbe2 lak cite psl LWOT ni??? Promote ke ape??? hehehe.. xla, sebenarnye..... Esok(sabtu), wawa n family nak pegi sane.. Vacation la kononnye (kami mmg suke berjalan)

Tujuan sebenarnye adalah utk menghadirkan diri di majlis perkahwinan Wan Norzima @ Opah (kwn awon & wawa mse kat RHB). Rumah c opah ni dekat da dgn LWOT jadi awon pun meng'invite satu family utk bercuti...(bwk mak n bapak rehat2 & Jalan2)

Kesempatan ni jugak sebelum wawa mule packing baju nak jugakla share dgn u all psl LWOT ni.. Manela tau kot2 ade plan nak b'jalan2 ke... Tempat ni pun ok n x la jauh sgt.. hehe:)

Operating Hours
Monday - Friday
11 am - 6 pm
Saturday & Sunday
10 am - 6 pm
School &
Public Holidays

10 am - 6 pm

Park CLOSED every Tuesday except during Malaysian school and public holidays.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Park Rates
Adult
RM25.00 per person
Children (below 12 years old)
RM19.00 per person
Children below
90cm in height

Free of Charge

Group packages is available with minimum number of 30 persons - advance booking is required.



No comments: