..::Wawa Yusoff::..: ..:Kami berjalan-jalan::..

Sunday, August 9, 2009

..:Kami berjalan-jalan::..

Huurmmnnnn....Kepenatan yg menyeronokkan....



Sperti yg telah diberitahu pd post yg sebelum ni... wawa & Family pg LWOT.. hehe. Sampai jugak kami kat cni... :) Kami bertolak kol7 pg n b'fast kat R & R rawang. Sampai kat sne dlm pkul 10.00 cmtu...Mse sampai tu org bratur tgh ramai tp disebabkan akak aku da booking so die dpt special servis r.. hehe


Masuk je, wawa n awon pun terus bergegas main segala permainan yg ade. kami kene cpt sbb nak gi kenduri pastu tp family sume stay je kat ctu. Compare dgn Sunway Lagoon mmgla permainan kat cni x seberapa..Tp puas ati la.. x ramai org so parent pun x la bosan sangat n serabut.. First time mak n bapak pegi theme park. Okla, tgk dorang pun seronok & enjoy je...:)


Bob & Aqil enjoy sangat dpt men air. Ptg tu dalam kol3 kami dapat tgk harimau makan. sangt3 comel!!! Lps pd tu kami terus out n carik makanan coz masing2 da kebulur.. hehe:)


No comments: