..::Wawa Yusoff::..: ..::Janjinyer::..

Friday, August 28, 2009

..::Janjinyer::..


hehehe:0
salam semua... arini(jumaat), wawa berbuka puasa dgn mr.coxxys sebagai tande membayar hutang.. hahahaha. wawa telah mencabar mr.coxxys utk pakai baju melayu arini. Disebabkan xde org yg buat kat opis kami jd die ni segan sgt3 nak pakai... Tp setelah dicabar.... Akhirnya........ hehehe
Baju melayu warna ungu lengkap bersamping & songkok...
(bagus2, ko mmg berani... hehe)

Kami berbuka puasa di pizza hut. Yg bestnyer tu smpai awal. 6.30 pm da duduk kat restaurant ni. Bdk waiter tu pun beria2 amik order... Tapiiiii.... Smpai pkul 8.00 mlm kami x dpt lagi Pizza kami... Hhaaammmppeehhh...!!!!!!

nasib baikla ade side dishes. Chicken Spaghetti, Stick bread & mushroom soup. Lapa bleh thn..! Nak jugak wawa mrhkan bdk pizza ni..! mane x nyer, org keliling kami yg dtg lambat sumer da dpt pizza dorang, siap ade yg gerak balik lagi...tp kami??? jgn kata pizza, Kuali nye pun aku x nampak..!!! Hangin betul..... Asal tye je soh tggu kejap.. kejap3..!

Punye la lame kami tunggu sampai sempatla wawa buat origami.. haha:) 2 ekor burung menjadi hiasan tambahan meja kami mlm tu.. hehe:)




1 comment:

Zima Yusoff said...

kim salam kat mr.coxxys..heheheh