..::Wawa Yusoff::..: ..::Yey! Dpt Award::..

Sunday, July 12, 2009

..::Yey! Dpt Award::..

Award dari bib utk aku yang dalame x m'update blog.. huhu
copy badge "2008 Cute's Blogger award" di atas untuk letak di blog anda....~link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda......

*award ni aku dpt dari cik bibah (x lame lg jadi puan kot..hihi) mari kite aminkan ramai2..
*die ni classmate aku mse ting. 4 & 5B (banyak ckp bdk ni.. Jgn marah r.. nnt kne jual)
*Die ni pengawas.. Korg caye ke? mst x kan.. hahah :)
*Yang paling aku suke kat bdk ni.. Tulisan die (betul,aku x tipu) Tulisan die sgt cantik n kreatif..(xpyhla kembang sgt bib..aku ckp amik ati je.. hehe)

setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta tentang diri sendiri/hobi sebelum memilih penerima award seterusnyer...
1. Prinsip aku, Family First
2. Sgt hantu pd McDonald
(bkn Ronald McDonald)
3. Agak huru - hara..
(tp skrg da bleh control)
4. Aku suke sengeh n ketawa
(tp bkn giler yea..hehe)
5. Suke dgr lagu kuat2 kalau tgh driving
6.Sangat suke Jahit manik
(hobby mse lapang selain tido)
7. Bile Wikend..Rumah/ofis tempat pilihan aku
8. Alah pada aircond yg terlalu sejuk..
(nnt bdn aku naik bintik merah2 n gatal2)
9. Kalau b'ckp ssh nak jpe titik noktah..haha(..tp dgn org yg rapat dgn aku je..)
10.
Bukanlah org yg sgt penyabar tp x jugak pemarah


anda perlu memilih 6 orang seterusnya penerima award ini dan nyatakan nama mereka di blog anda...
1. Hajar
2. Nadia hanum
3. Sfyna
4. Shida


4 org ni antara blog yg aku selalu jalan2...termasukla blog t0matopink..

No comments: