..::Wawa Yusoff::..: ..::Netball::..

Sunday, July 12, 2009

..::Netball::..

~PART one~

Fuh, arini aku baru balik setelah berkampung selama 2 hari 1 malam kat rumah kwn aku yg santek(jee) kat shah alam..
..Mari bercerita...
Sebanarnye cmni..aku ade game netball kat tmn Medan..mnela aku tau nk gi sne..so jee soh aku tdo umah die n pg dgn die.. Jumaat malam tu aku gi training kat tmn dato' harun. First time jpe team mate. xpnh lgsg men dgn dorg..kenal pun x.. so, spanjang training tu okla..cme chemistry tu ssh nk jmpe..(maklumla first time) Abis training pukul 12 lebih.. Sampai rumah jee pkul 1.00pg ..Siap mnd pesume gerak gi uptown plak.. Lapa Seh...

First time r tu smpai uptown s.alam..pkul 2.00pg (tau dek mak aku, mati r..) hehehe.. Kami pun jalan2 r cuci mate.. Aku sempat beli tshirt putih yg cumel n seliper jepun sbb seliper aku putus..(mse ni la plak die nk ptus kan.......) Pastu terus lepak mkn.. kami order Chow kuey Tiaw yg sangat3 sedap.. Dalam kol 4.00pg baru sampai rumah n beborak2.. (bese r..5 tahun x jpe beb..mcm2 citer..) tau2 da pukul 5.00pg..haha.. amik kau.. pkul 7.00 pg da nk kene gi Tmn Medan.. nak x nak kne lelap gak r.. dpt r sejam cmtu..tu pun bkn lena.. C bdk jee x tdo lgsg.. Dlm kol 7 cmtu kot baru kua dr rumah utk ke game...

*gambar nnt aku upload. next Enrty will be update later.. hehe sakit tgn nak taip panjang2..


No comments: