..::Wawa Yusoff::..: ..::Ladies Day::..

Monday, July 27, 2009

..::Ladies Day::..


~wawa,Shida & Aton~

sabtu aku gi netball..Ahad plak aku pg menjayakan rancangan aku n shida utk b'jalan2 tgk wayang... Oopss..Tbe2 aton pun ade.. hehe Sebenarnye plan nk tgk wyg ni da sminggu da aku plan dgn c shida ni..tp calling2 bebudak sume xdpt nk join..aku n shida ttap teguh utk kua b'jalan hehe.. Aku pickup shida kol 2.30ptg (mcm besela...budak ni baru je nak siap) Aku pun menunggu shida dgn penuh sabar... (sambil mmbelek2 muke aku yg kepedihan akibat sunburn) Lepas je shida msuk kete kami pun terus bergerak ke OU..

Sampai je OU..Kami decide utk beli tiket dulu.. kami tgk Harry Porter and Half Blood prince... Calling2 aton, die kate nk tgk gak...So kami pun amik tiket Kol 6 pm sbb aton baru nak kua dari rumah mse tu.. By the time 6pm, sempatla aton sampai. Jam manunjukkan 3.45 ptg..Uiishh.. Lame lg tu nak pukul 6.. Kami pun menggerakkan kaki berjalan2 & membeli belah..

Dlm pd x sedar tu kami da b'jalan smapi ke Old Wing.. 5.30 pm aton call bgtau die da sampai, kelam kabutla kami pth balik ke New Wing.. Masing2 beli mknn bergerak ke Muvie..

Cerita pun bermula ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ape yg dpt aku simpulkan di sini adalah........Harry Porter and Half Blood Prince agak mengecewakan.. plot cerita yg x berapa nak best... Tp aku rase, the next harry porter mesti lagi best coz dumbledore da mati and harry kene build power & magic die sendiri utk menentang The Dark Lord - Voldermort..


3 comments:

shidababe said...

wa.. bl nak hangout lg??? bosan tol la jd janda balik nih..

Lebah Merah Jambu said...

hahaha. bkn janda r..
Miss J. Sedap skit bunyiknye..
hahahahaha

shidababe said...

hahahahahhahaaaa.. betul2.. xknla sume org yg jnda tu nk pgl Miss J??? hmmmmm..????