..::Wawa Yusoff::..: ..::Kejohanan Bola Jaring Terbuka USIM::..

Monday, July 27, 2009

..::Kejohanan Bola Jaring Terbuka USIM::..


~akak aku (mam) & kwn aku ( Jee) ~

Ari sabtu aritu aku gi main netball kat USIM. Akak aku (mam) ajak aku main dgn team die.. M.P.O.B (Malaysia Palm Oil Board) Aku gerak gi umah akak aku (ayu) jumaat mlm.. Pagi sabtu tu mam pickup aku n kami pun terus b'gerak ke USIM.

Dlm pada nk msuk parking tu..Aku nampakla susuk tubuh tinggi lampai.. Cam aku kenal je minah ni... huh. Confirm aku kenal. Jee..kwn aku mse game Piala Datin Sri Ismalina aritu. Siut tul. Ade gak rupenye bebudak ni.

Jadual Liga kami :
MPOB vs Eagle (3-10)
MPOB vs Nilai College (10-0)
MPOB vs MUCH (5-2)

1ST Game yg sgt mengecewakan coz kalah diesebabkan placing player yg x betul..
Tp apepun..mmg sepanjang game tu aku enjoy n kami semua enjoy..

Tghari tu awon,ayu n aqil dtg bwk lauk yg sedap2..Yummy3.. Kenyang aku..


1 comment:

Zima Yusoff said...

hahahaha..wa dah hitam. apa tgu lg..bleach muka la dik