..::Wawa Yusoff::..: ..::Thanx to Sis::..

Saturday, June 20, 2009

..::Thanx to Sis::..



Yes!! akhirnye aku berjaya menukar layout blog ini... hehe.. klu u all nak tau, asalnye lebah2 tu sumer wane kuning cam bese.. So nak bg match dgn blog merah jambu ni, akak aku pun telah menukarkan kesemue lebah2 yg comey itu menjadi wane pink.. I like.... ;)

Thanx r wat akak aku yg dgn rela nye membantu adik die yg x berape nak celik I.T ni... hehehe :)

1 comment: