..::Wawa Yusoff::..: ..::New InVentory::..

Sunday, June 7, 2009

..::New InVentory::..

Sebelum pegi kursus aritu sempat gakla aku membeli perfume.. bagi menggantikan perfume Versace aku yg da nak abis tu kan... so sebelum abis baik da ade yg baru... Besenye aku suke beli perfume secara online kat web ni.. http://www.davenuearlynn.webs.com .... mmg aku ske sgt beli kat die... 1st reason is 100% original but cheaper than counter price.. 2nd reason is , the tauke is malay n mmg jge customer die,3rd reason is dorg sentiasa update klu ade stok baru by emel,sms or web and 4th reason is bile kite buat pembelian dorg akan hantar cpt n packaging pun bagus sgt.. mmg secure betul la klu beli perfume kat dorg ni...

...sajela nak share kan, name tauke die Lynn, die pun ade jual yg rejected original perfume.. mcm mslh tutup longgar,xde box n ade lagila...but the condition of the perfume are 100% original n xde rosak lgsg... untuk pakej hantaran wedding or tunang pun dorg ade provide..
So far mmg aku puas ati sgt2 dgn service dorg..


Inila inventori baru bagi koleksi perfume aku... mmg dalame da plan nak beli guess ni.. bau die lembut sgt n dpt die punye gift bag lagi...So klu kite travel xdela botol perfume kite tu tercalar2 or rosak... botol die pun unik....

4 comments:

mrs popo~ said...

mmg ori ke?
bau tahan lame tak?

Lebah Merah Jambu said...

original la..confirm.. mcm kite beli kat sogo jugak.. thn lama gak. dlm 8 hours camtu..

Anonymous said...

sure ke? u tau sapa supplier dia?

bee said...

anonymous
mmgla i x kenal supplier tu directly coz da nme pun shopping online kan. tp mmg 100% puas hati r...