..::Wawa Yusoff::..: ..::Lokaman Plak Kawen::..

Sunday, June 28, 2009

..::Lokaman Plak Kawen::..


~tahniah Lokman,Cantik pelamin~

Arini..spt yg telah dijanjikan aku n kwn2 pergi memenuhi jemputan kahwin lokman... Lokman classmate mase aku form 2&3(C5).. Cam besela, aku pg jemput chepah n ekin kat rumah chepah(aku sesat mse nk gi umah chepah..hahahah) Pastu terus bkumpul kat rumah aimie utk tggu yg lain2.. Bile sumer da bkumpul terusla kami begerak g rumah lokman(sebelah je dgn umah aimie..)

~Tgh tggu pengantin smpai~

Majlis die best coz ade ayam pusing(ayam golek) yg sedap...Chepah dgn selambenyer amik sepinggan ayam....dan kami pun membedal dgn jayanye.. hehe.. sedapp wo..tgh2 mkn tu pengantin pun sampai.. (2 psg pengantin..lokman & adiknya). selesai je majlis kami pun bersalam dn pengantin n bergerak pula ke restoran Taqwa(ejack jemput celebrate b'day die) Tua da ko jeck... hahaha

~semoga panjang umur, murah rezeki~

Lepas pd tu aku,ekin,chepah,aton n safuan pegi d'store coz aku nak beli brg sikit... Pastu kami pun pulang...

*lain2 gambar lokman akan ku update nnt...

2 comments:

Zima Yusoff said...

sonok nye dpt kumpul ngn kwn2 lama...

Lebah Merah Jambu said...

humn..mmg best..
nak2 nye..kawan2 tu sumer sekepale n huru hara..
mmg enjoy r.. hehe