..::Wawa Yusoff::..: ..::kawan aku Kawen..Tahniah::..

Sunday, June 21, 2009

..::kawan aku Kawen..Tahniah::..

Glitter Words


Selamat Pengantin Baru kepada Ejal(ex-classmate) & Isterinya Kamsiyah yang melangsungkan perkahwinan pada hari ini..21.6.2009.. Semoge bahagia ke akhir hayat..

Seawal 12 tghari(awal ke tu? hehe) aku da gerak gi umah shida sbb die soh berkumpul kat rumah die dulu.. Pastu sambil tggu c bdk shida ni siap (hampeh, die baru nak gsok baju) sempatla kwn2 kami yang lain sampai.. ekin, chepah,ufridah,ain, fadzrine n iwan..
(ain dtg bwk kad jemputan)Humn...sorang lagi kawan aku kawen... Adela dlm 4 kete cmtu kami pn gerak gi rumah pengantin...


Best nasik kat rumah pengantin ni... Wane - wani.. Aku dgr makcik2 kat ctu kate name nasik tu traffic-light.. hahaha.. Lawak betul.. Tp klu korg tgk wane die mmg mcm traffic light, Hijau, Merah, Kuning... Bile nampak je pengantin kami pun ape lagi... Serbu!!!! Pose, pose n pose... huhu.. Pengantin cantik dgn baju krim ala2 ade gold skit... Sweet sgt tgk kamsiyah.. Selesai bergambar, kami pun gi la tgk bilik pengantin n letakla hadiah kat blik tu.. Ade kek 5 tingkat yg sgt besar & cantik...Tp kami terlepas upacara tu... jadi x dpt mkn kek.. tgk je... huhu :)

Dah selesai kat rumah ejal, kami pun pakat ramai2 utk bergerak n lepak2 kat rumah ekin.. (bdk ekin ni die mmg suke org lepak rumah die) Ekin dgn rajinnye telah menyediekan air yg sedap , kerepek n jambu batu serta Mummee.. haha.. masing2 dapatla kongsi citer pasl kawan2 lame, ade yg baik, ade yg buruk.. yela manusia semua berubah kan... Aku rse adela dlm 3 jug air jugak abis ptg tu.. Thanx ekin.. Terima kasih daun keladi tau... haha
--------------
Entry dpd shida...
nk tmbh skit.. pas laga2 pipi ngn ekin, ktorg terus vrooooommm g umah wawa.. apehal lak nk g umah wawa..???? sbb aku suh mak die tolong jahitkan baju aku...!!!! hahahhaa.. terpaksela chepah n uf pegi skali.. maap ye puan2.. ehem.. klu bj tu leh siap cpt g bagus cik wawa.. hehehehhe...;0

1 comment:

shidababe said...

nk tmbh skit.. pas laga2 pipi ngn ekin, ktorg terus vrooooommm g umah wawa.. apehal lak nk g umah wawa..???? sbb aku suh mak die tolong jahitkan baju aku...!!!! hahahhaa.. terpaksela chepah n uf pegi skali.. maap ye puan2.. ehem.. klu bj tu leh siap cpt g bagus cik wawa.. hehehehhe...;0