..::Wawa Yusoff::..: ..::hasil kerja tanganku::..

Friday, June 12, 2009

..::hasil kerja tanganku::..

akhirnya...... setelah beberapa lame baju kak tina (kwn akak aku) aku jait manik siap jugak mlm td...sebenarnya senang je nak buat, tp akak tu x bg due date jd akupun lengahkan jela... hihik.. Tp xpe, yang penting siap... Alhamdulillah td akak aku bg da baju ni kat tuannya & die suke sangat... Bile customer puas ati, for sure la aku lagi puas ati... =)

Next.....??? Humn...wat mse ni aku tgh jait manik kat baju batik aku, nnt da siap aku update... nantikan... hihihik:)


~inilah hasilnya~

No comments: