..::Wawa Yusoff::..: ..::Bowling::...

Sunday, June 28, 2009

..::Bowling::...

ari sabtu aritu, aku n kwn2 5B pegi men bowling... plan nak men bowling ni kami rancang last week mse kenduri ejal... beberapa hari sebelum tu ekin pun memulakan tugas calling kawan2 utk menjayakan plan kami tu... So kesimpunlannye bkumpul kat rumah ekin sblum pkul5...

~bgambar smentara tggu kwn2~

Dengan begitu hampehnye kawan2 aku ni........Sorang pun xde!!!!! aku sampai rumah ekin dgn chepah kol 4.44pm(punctual x aku?? hehe). ekin plak baru lepas mnd..... Saba jela... tggu punye tggu.. Sorg2 call bgtau dtg lambat... Sempatla aku n chepah makan cucur cempedak mak ekin watkan... sedap.. :) dalam 5.30 cmtu aton sampai(dgn kekasih hati die) heheh:) so kami pun terusla begerak ke the curve coz kami men kat cineleasure...(sblum tu sggah amik kwn ekin, dilla n yanie kat subang)

~aku sedang menyarung kasut size 2 & stokin pemberian ekin~


Sampai sne lane tgh penuh so kami msuk waiting list.. (tp x lame pun) pastu kami dpt tempat da.. indra n the geng pun da smpai.. Kami pun byr n bermulalah permainan... (huru-hara skit sbb time tu maghrib so t'pakse ganti2 men n gi surau) kami men 1 game je sbb da lewat da time tu(tupun msing2 ade hati nak tambah game)... Lepas tu kami pun terus bergerak ke McD damansara untuk melantak!! hehhe..Lapa seh... Aku belaja resepi baru dari chepah..Fries taburkan black pepper Mcd..Layan gak r.. hehehe...Lepas makan tu kami pun terus begarak ke rumah masing2..(aku kene anta chepah n ekin dulu) dan merancang utk perjumpaan esoknye di rumah lokman.. (kawen da ko lokman...cam x caye je..hehe)

~makan at McD. Yummy~


No comments: