..::Wawa Yusoff::..: ..::Layankan Cik Hajar::..

Saturday, May 23, 2009

..::Layankan Cik Hajar::..

..11.27 mlm barula cik hajar beransur dr rumah aku... kemaruk betul bdk ni xdpt online 3 hari... ngeh3..

Cmni, laptop hajar rosak... cmne xrosak, korg bygkanla laptop gune power supply kerusi urut OSIM tu.... (sengalkan..) mlm kelmarin die call aku dgn nada sedih bgtau laptop die xbleh idup langsung.. n die tye aku ktne tmpat nak repair laptop.. sib baik la jiran aku ni terer.. so aku pun meng arrange kan la utk die jpe dgn kwn aku ni kt rumah aku.....

so mmbr aku ni pun belek2la laptop die setelah die cite ape yg b'laku..Mmbr aku ckp, kmungkinan motherboard....(baik ko buat tukun jela.....)

bile da sttle sume tu kebetulan lak aku tgh online... die pun menggunakan kesempatan yg ade utk m'onlinekan diri & war2kan bhw die xdpt online bbrape hari... (sian gak aku tgk bdk ni mse die online...kemaruk sgt gyenye) hehehe... aku pun layankan aje... xde kepentingan pun aku online mse tu... bagi die bernafas sikit.. hahaha



moralnye, jgnlah kite pandai2 nak jd pomen utk bnd yg kite xtau... gune la power supply yg sebetulnye.... hahaha =) by the way cik hajar, good luck utk perjuangan ko mendapatkan laptop baru hehehe

1 comment:

Anonymous said...

Hi!
You may probably be very interested to know how one can make real money on investments.
There is no initial capital needed.
You may begin to get income with a sum that usually goes
for daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one company's work for several years,
and I'm ready to share my secrets at my blog.

Please visit blog and send me private message to get the info.

P.S. I earn 1000-2000 per day now.

[url=http://theinvestblog.com] Online investment blog[/url]