..::Wawa Yusoff::..: ..::Alumni SmkBG::...

Monday, May 18, 2009

..::Alumni SmkBG::...


cik wawa & cik hajar

BEST3..... itu je yg dpt aku ckp... tok kwn2 yg xpg alumni ni u all mmg rugi beb.. best.. jpe kwn2 n cikgu2... Ermm..ktne nk mule ek? kwn aku cik.hajar da cite sume kt blog die- www.nhajar.blogspot.com- (xaci betul ko aja). Ginilah, aku dpt fon call dr cik hajar pkul 8.30 memekak sruh aku dtg sekolah cpt2 sbb die da tersalah dress-up kononnye..wakakaka.. (menggelabah btul bdk ajar ni) tp dok menunggu hubby aku(baim) xsampai2 lambat skitla jdnye... dlm pkul 10 cmtu aku smpai sekolah teruslah daftar n mencarik cik hajar. rupenye die da dlm dewan dgn cikgu malisah... exited aku tgk cikgu aku (cikgu/merangkap coach netball aku yg sgt best) sempatla aku muah2 dgn die.. hehehe. Akupun lepak r sebelah hajar(...hubby aku da hilang.. aku bia je die nak pg mane..hehe) da abes perasmian pesume aku n cik hajar mencarik tempat lepak kt port lame kitorg mse sekolah.. Singgahan Bicara. Tgk name pun korg da tau mmg tempat beborak.. mule2 tu aku dgn cik hajar je pastu aku try contact hen utk dtg, die pun dtg r dgn shah beserta dgn awek shah(Anizah). Yang Bestnye tu teacher Norita pun lepak sekali... Best3.. Pastu sempatla gak baim n soufe gi kelas lame dorg..


lepas ngarut2 kat port tu kami pun menuju ke dewan utk mesyuarat... ade lucky draw.. tp aku mmg x berape lucky.. cik hajar yg dpt (tu pun no.curik! no.die da ilang..) pastu shah n anizah pun dpt gak... So lucky :) Da abes mesyuarat tu kami pun membedal ape je yg dihidangkan.. (sambil mkn tu xberenti msing2 menyakat sesame sendiri... ) insiden yg paling best mse mkn ade kwn kami jpe cinta lama... (segan2 member nak mkn... ) kwang3.. Da selesai lunch kami pun bergerak ke Jusco kepong (..hajar da cite detail) Cik hajar kita ni nak membeli kasut.. (layankan aje..hehehe) tp hen,shah & anizah, banchik,kuchai xdpt join sbb msing2 ade urusan..

cik hajar tgh try kasut

Pas puas jln2 kat situ soufe(a.p) bwk kami ke The Curve coz aku memekak nak mkn Big Apple.. wahaha.. sampai the curve kami pun lepak minum kat maple sebelah tesco tu (..sambil borak psl cintan-cintun masing2..hehe) pastu kami meneruskan perjalanan carik Big Apple! Thanx ek kat korang yg bepusing2 kat the curve tu crikkan big apple tok aku.. yuhu! Pastu dlm kol 7.00 cmtu kot kami pun bertolak balik n a.p drop kitorang ket sekolah (kete kitorang tinggal kat sekolah coz nek kete a.p..hehe) Pastu kami pun bertolak mengikut haluan masing2...(dgn harapan kitorang akan jpe lagi..) InsyaAllah......

No comments: